Web del nostre centre

Web del nostre centre
Fes click per visitar la nostra web!

dilluns, 18 d’octubre del 2021

Plaça i Fira del Llibre de Castelló 2021

Del 14 al 24 d'octubre se celebra a la nostra ciutat la Plaça i Fira del Llibre 2021 a la plaça Santa Clara, i ja els primers dies ha comptat amb la participació de dues dones del Matilde, les professores Desirée Ruiz i Mariló Limo.

 
El dijous 14 es va presentar el llibre col·lectiu Cultura i exili. Estudi d'història i  literatura, publicat per la UJI, que recull, entre d'altres, l'assaig de la professora Mariló Limo que porta per títol "El exilio como espacio literario: de Cicerón a Max Aub".
El divendres 15 també Mariló Limo va fer la presentació del llibre El sopar dels erudits d'Ateneu de Nàucratis en versió valenciana a càrrec dels professors Jordi Sanchis, Rubén Montañés i Jordi Pérez, coeditat per la UJI i la Universitat de València.
El dissabte 16 la professora Desirée Ruiz  va acudir com a novel·lista amb les seues obres: Ofelia descalza y El silencio acuna pesadillas, ambdues editades en Hades Editorial. Allí va passar el matí signant exemplars i compartint converses amb els seus lectors.

Si no heu anat a fer un tomb per la plaça Santa Clara a passejar entre llibres i escriptors, no us ho perdeu, esteu a temps fins el 24 d'octubre diumenge. 
Acosteu-vos i gaudiu de totes les activitats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada