Web del nostre centre

Web del nostre centre
Fes click per visitar la nostra web!

dilluns, 25 de maig del 2020

Una invitació a "Martes de libros" en directe!


Ens arriba una altra invitació per seguir en directe una activitat de promoció de la lectura de la mà d'un escriptor conegut d'aquest blog i d'aquesta biblioteca: Emilio del Rio de "Latin Lovers". Es tracta de la retransmissió en directe per Youtube d'una xarrada entre tres autors molt en boga els darrers temps: Irene Vallejo, Nuccio Ordine i el mateix Emilio del Rio per a demà dimarts 26 de maig a les 12 hores, sota el títol: ¿Por qué leer a los clásicos? L'encontre literari està organitzat per la Fundació Ibercaja enceta el nou cicle de conferències i taules redones "Martes de libros". Si feu clik al següent enllaç trobareu tota la informació: perfil del escriptors que intervindràn, tema... "Martes de libros: ¿Por qué leer a los clásicos?"
Ací teniu l'enllaç de Youtube per seguir la xarrada:

dilluns, 11 de maig del 2020

Xarrem amb l'escriptora Irene Vasco!

Aquests dies ens hem hagut d'acostumar a nous hàbits per a relacionar-nos. L'ús de les noves tecnologies, les xarxes socials, les videoconferències, etc, s'han convertit en eines fonamentals per no perdre el contacte amb el món. 
Hem rebut al centre una proposta que ací compartim i que n'és una bona mostra. Una invitació per a demà 12 de maig a les 18 hores a una xarrada per videoconferència amb Irene Vasco, una escriptora colombiana dedicada a la formació de nous lectors, especialista en lectura infantil i juvenil, i traductora del francès i del portuguès.
La invitació ve de la mà d'Elena Zendrera de l'Editorial Juventut; s'esperen milers de connectats, será un  gran event de promoció de la lectura!
En aquest cartell trobareu tots els detalls de la xarrada, però fixeu-vos que requereix d'incripció previa fent click en aquesta icona 📝