Web del nostre centre

Web del nostre centre
Fes click per visitar la nostra web!

dimarts, 29 de novembre del 2016

Ens posem en marxa!

Ens posem en marxa de nou!
Després d'un llarg parèntesi reprenem l'activitat a la xarxa. Fa uns anys la nostra biblioteca ja va comptar amb un blog, "Ratallig", amb el mateix objectiu que ara ens mou. Perquè la pugueu consultar els nostàlgics i l'alumnat nou hem posat l'enllaç a la barra d'eines a la dreta.
Ara encetem un nou projecte per tal de dinamitzar la biblioteca del nostre centre. En aquest blog us anirem presentant totes les iniciatives, propostes, suggerències i activitats que programarem, dirigides al foment de la lectura i la revitalització de l'espai físic de la biblioteca.
Doncs per començar, quina cosa millor que una proposta de lectura que, a més, ens ajudarà a conèixer millor el nostre centre i a la personalitat que li dona nom?
Fa dos cursos, amb ocasió del XXè aniversari del centre, vam publicar una revista amb un munt d'articles molt interessants per qui vulga conèixer de primera mà els orígens del nostre institut, ací trobareu multitud de records, referències, fotografies, informacions, etcètera, només amb un clic ací.
El nostre IES Matilde Salvador, com molts sabeu, pren el seu nom de la insigne compositora castellonenca. En diverses ocasions s'han dut a terme al centre activitats de difusió sobre la seua persona i producció musical, però si voleu saber-ne més us proposem la lectura del llibre "Matilde Salvador: converses amb una compositora apassionada" de Rosa Solbes.

Gaudiu de les lectures i us esperem sovint per ací!

P.S. Volem agrair les propostes per tal d'anomenar el nostre blog, en particular la del professor Manuel Vivó que ens ha inspirat el nom escollit.