Web del nostre centre

Web del nostre centre
Fes click per visitar la nostra web!

dimarts, 26 de febrer del 2019

Febrer ple de novetats per als lectors!

Aquest febrer ve ple de novetats molt atractives, d'una part us presentem "Latín Lovers" d'Emilio del Rio, i d'una altra "La civilización en la mirada" de Mary Beard.
Emilio del Rio ha publicat en forma d'article les seues intervencions en la secció "Verba volant" del programa de ràdio "No es un día cualquiera" de RNE1. En aquest llibre ens demostra que la cultura clàssica està de rabiosa actualitat i que és imprescindible per a entendre millor el nostre món; aquestes pàgines són una declaració d'amor a la cultura clàssica i l'autor manifesta la seua vocació de difondre-la a través de l'humor i la sorpresa, com deien els clàssics, gaude discendo. Passareu una bona estona i aprendreu molt! En dues setmanes ja va per la segona edició!
La gran Mary Beard, una catedràtica de Cambridge i Premi "Princesa de Asturias", la més gran divulgadora del món clàssic en l'actualitat, publica una obra en la que ens ofereix les diverses visions del cos humà a través del temps i l'espai, des dels faraons fins les estàtues de terracota de la Xina; i també ens parla de la representació d'allò diví en les religions antigues i modernes. Un llibre molt didàctic que paga la pena llegir!
Podeu trobar els dos llibres a la secció de Novetats de la nostra biblioteca.

dimarts, 19 de febrer del 2019

Paraules d'amor

Ja tenim nova exposició, aquesta vegada de l'AMOR.


Si veniu a la biblioteca, podreu trobar llibres per a tots els gustos i en diverses llengües, des del clàssic Romeo and Juliet fins a Amor i més amor, poemaris i best sellers. 


Si ens visiteu, podreu reservar els llibres que més vos agraden i agafar-los la propera setmana. Si voleu fer-nos alguna ressenya, també podeu enviar-nos-la i la publicarem.




Estimem la lectura!
Estimem l'amor!

dimarts, 5 de febrer del 2019

Ens visita l'autor David Lozano!

L'escriptor, guionista i professor David Lozano ha visitat la nostra biblioteca! 
L'alumnat de Castellà ha llegit algunes de les seues obres, i ha pogut gaudir de la presència de l'autor de llibres com El ladrón de minutos o Cielo rojo.




Entre els seus títols podem trobar Donde surgen las sombras, guardonat amb el "Premio Gran Angular" al 2006, i Desconocidos, la seua obra més recent, que va obtindre el passat 2018 el "Premio Edebé".




No podeu deixar passar l'oportunitat de vindre a veure'ns. 
L'exposició és de visita obligatòria, així que no vos la perdeu!