Web del nostre centre

Web del nostre centre
Fes click per visitar la nostra web!

dimarts, 2 de novembre del 2021

Alimentem el blog! III

El nostre blog necessita que l'alimentem per créixer!

Encetem una nova campanya de difusió del nostre blog, un instrument més del projecte de dinamització de la biblioteca del centre. 
Recuperant el lema que vam fer servir en el moment de la seua creació, "Alimentem el blog!", us convidem a participar-hi de totes les maneres possibles: comentaris als post, enviant-nos al correu de la biblioteca les vostres propostes de lectura, escrits per publicar i tot allò que considereu que podeu aportar; ho pot fer qualsevol membre de la comunitat escolar: alumnat, professorat, famílies, personal no docent, tots formem part del projecte. 
La manera més senzilla és comentant els post (entrades) en acabar de llegir-los, aportant el nostre punt de vista, completant les informacions, preguntant dubtes, entre d'altres coses. Però també, d'ara endavant, podeu col·laborar d'una manera més directa fent-nos arribar les vostres contribucions, que fins i tot publicarem després de ser aprovades; envieu-les al següent compte de correu: biblio.iesmatildesalvador@gmail.com .
Tingueu present que els textos no han de ser massa extensos si voleu captar l'atenció dels lectors, millor enriquiu el text amb enllaços en les paraules o conceptes clau per a qui vulga ampliar la lectura. També podeu adjuntar al correu les imatges que considereu adients (1/2).
A més a més, en aquest correu també escoltarem les vostres propostes i suggerències per a fer créixer el projecte de reviscolament de la biblioteca.

La primera aportació que rebrem tindrà un premi sorpresa!

P.S. Una curiositat: sabeu que "alimentar" ve de l'arrel del verb llatí "alere" (nodrir), igual que "alumne". Com ho explicaríeu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada