Web del nostre centre

Web del nostre centre
Fes click per visitar la nostra web!

dijous, 1 de desembre del 2016

Alimentem el blog!

El nostre blog necessita que l'alimentem per créixer.
La manera més senzilla és comentant els post (entrades) en acabar de llegir-los, aportant el nostre punt de vista, completant les informacions, preguntant dubtes, entre d'altres coses. Però també, d'ara endavant, podeu col·laborar d'una manera més directa fent-nos arribar les vostres contribucions, que fins i tot publicarem després de ser aprovades; envieu-les al següent compte de correu: biblio.iesmatildesalvador@gmail.com
Tingueu present que els textos no han de ser massa extensos si voleu captar l'atenció dels lectors, millor enriquiu el text amb enllaços en les paraules o conceptes clau per a qui vulga ampliar la lectura. També podeu adjuntar al correu les imatges que considereu adients (1/2).
A més a més, en aquest correu també escoltarem les vostres propostes i suggerències per a fer créixer el projecte de reviscolament de la biblioteca que estem encetant.

P.S. Una curiositat: sabeu que "alimentar" ve de l'arrel del verb llatí "alere" (nodrir), igual que "alumne". Com ho explicaríeu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada