Web del nostre centre

Web del nostre centre
Fes click per visitar la nostra web!

dissabte, 20 de novembre del 2021

Club de lectura Hotel Voramar 3

El passat dijous vam inaugurar el nostre club de lectura amb la novel·la Hotel Voramar i l'equip de la biblioteca no pot estar més content. La sessió van consistir en una trobada amb l'autor, José Manuel González de la Cuesta, que va intervindre en primer lloc, introduint-nos en els aspectes que podien resultar més sucosos de la lectura. Poc a poc els lectors van anar comentant les seues impresions, plantejant les qüestions que els havien despertat més interés, preguntant dubtes, analitzant els personatjes... En resum, quasi dues hores de fluida conversa al voltant de la novel·la, i també de temes relacionats, històrics, literaris, sobre el procés de l'escriptura, entre d'altres. 

La millor narració de la primera trobada del club la podeu llegir en el blog de l'autor de Hotel Voramar, La escritura esférica, on ens dedica unes encoratjadores paraules en la publicació Club de lectura IES Matilde Salvador. Moltes gràcies, José Manuel, esperem que aquesta relació literària amb el nostre centre continue i ens retrobem aviat.


La vintena d'inscrits van asisitir puntualment, i tots van coincidir en que la primera experiència havia resultat d'allò més positiva. Així, estem ja treballant en la nova proposta, que us anunciarem en breu perquè els interessats puguen anar llegint i ens trobem de nou a final de gener.



Animeu-vos a formar part d'aquest aventura literària!
Us esperem!

3 comentaris:

  1. Una experiència fantàstica. Espere que el Club de lectura del Matilde tinga un recorregut ben llarg!

    ResponElimina
  2. És la meua primera experiència en un club de lectura però he de dir que ha estat molt enriquidora.

    ResponElimina