Web del nostre centre

Web del nostre centre
Fes click per visitar la nostra web!

dilluns, 30 d’abril del 2018

Per Sant Jordi, celebrem amb llibres!

Pel 23 d'abril, l'Insitut va celebrar la Setmana del llibre.
Durant tota la setmana es van vendre llibres a la Fira del llibre d'ocasió organitzada per l'alumnat i el professorat de primer de 1r de FPB. Els beneficis recaptats es donaran a la Fundació ASPROPACE.



Tot el centre ha col·laborat per a decorar l'institut, i com sempre, no manquen els lectors que ens recomanen llibres.




Aroa Moreno, de 2n de PMAR presenta...

TÍTOL: ASTERIX I CLEÒPATRA
AUTOR: René Goscinny 
DE QUE TRACTA:Aquest còmic tracta sobre una reina anomenada Cleòpatra, ella volia fer un palau en Alexandria però el rei Cèsar li deia que no, Cleòpatra va manar buscar els millors arquitectes que eren els Gals (Asterix i Obelix), quan el Gals van arribar a Alexandria van veure que tots els que treballaven estaven cansats i van decidir donar-los una poció que els faria que estigueren mes forts i tingueren mes energia. El rei Cèsar no volia que feren el palau aleshores va manar a gent per a que no pogueren fer res els Gals. Però no va aconseguir frenar-los, i les persones que ell manava acabaven treballant per a ells. Finalment van fer el palau i els Gals van guanyar molt diners. Cleòpatra es va posar molt contenta i li va donar una lliçó a Cèsar.
RECOMANACIÓ:El recomane perquè es entretingut, graciós i divertit, i si t'avorreixes esta bé, perquè no és molt llarg i la aventura que conta el còmic es interessant.


                                                                                 Aroa i Paula amb els llibres que recomanen
Paula Lòpez, de 2n de PMAR, ens porta...


TITOL: Sarah's Scribbles. Créixer és un mite.
AUTOR: Sarah Andersen
DE QUE TRACTA: és un llibre en el qual l'Autora conta anècdotes reals o inventades sobre la seua vida. Sarah il·lustra de manera divertida el dia a dia d'una xica de 25 anys que no vol créixer.
PERQUÈ EL RECOMANE: perquè es graciós i explica les coses amb humor. Por exemple: en una vinyeta es va arreglar per a estar mes guapa,però va vore una xiqueta mes guapa que ella i es va desil·lusionar. Quan anava a la platja d'adolescent i es preocupava pels pèls i quan és més major li donava igual...


                                                             Paula Ejarque amb el llibre Feminismo ilustrado

Paula Ejarque, de 2n de PMAR, recomana...

Título: Feminismo ilustrado
Autoras: María Murnau y Helen Sotillo
De que trata: El libro trata sobre el feminismo. Explica diferentes conceptos, como por ejemplo,que es el patriarcado, que son las identidades o la cosificación,etc. También nos habla de distintos tipos de machismos y como combatirlos. 
Porqué lo recomiendo: Lo recomiendo porque aprendes vocabulario nuevo y te das cuenta de muchas cosas en las que nunca te habías fijado y son importantes.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada