Web del nostre centre

Web del nostre centre
Fes click per visitar la nostra web!

dimecres, 23 de maig de 2018

El somni on hi havia massa gent
L'alumnat de primer d'ESO d'àmbit sociolingüístic ha representat aquesta setmana l'obra de teatre El somni on hi havia massa gent, de Carme Carceller.

Aquesta obra va estar elaborada per l'autora fa uns anys per a que la representara el seu alumnat de primer de l'assignatura de Teatre. Aquest curs han fet seu el somni els més petits del centre i hem pogut gaudir de la seua divertida representació

1r AB i l'autora Carme Carceller

El somni on hi havia massa gent ens conta la història de Júlia, una adolescent que vol ser major. Després d'una esbroncada dels pares té un somni on aparéixen tots els personatges que han sigut importants en la seua infantesa (joguets, fantasies i temors) i tots els que són importants en el seu present (xarxes socials, moda, amistats i amors). En la baralla per l'estima de Júlia comprendrem com és de dificil ser adolescent...Si voleu llegir el llibre, o fins i tot, representar-lo, podeu trobar-lo a la nostra biblioteca. Esteu tots convidats!
Tant els actors com el públic de la representació vos el recomanem, tant si voleu passar una estona divertida com si voleu aparéixer en els somnis de la protagonista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada