Web del nostre centre

Web del nostre centre
Fes click per visitar la nostra web!

dijous, 23 d’abril del 2020

Un Sant Jordi confinat!

La previsió per a celebrar avui era molt diferent. La programació  de la Setmana del Llibre que estavem perfilant incloïa xarrades amb autors per nivells educatius, activitats lectores d'aula, exposicions de llibres a la biblioteca, i més. 
Els canvis de plans ens obliguen a celebrar un Sant Jordi senzill, virtual i casolà. Però no podem deixar de costat els dos elements que caracteritzen la jornada festiva del llibre: el llibre i la rosa.
Per a la ROSA us oferim una proposta activa i lúdica, que tots podem fer a casa i compartir amb la família, per a omplir el temps i alegrar-nos un ratet. 

Perquè no fer les roses nosaltres mateixos amb els materials que tinguem més a mà?

En aquest link trobareu un munt de suggeriments: https://maresipares.cat/roses-de-sant-jordi/
Pero volem destacar la que més ens ha agradat:


El LLIBRE ens vindrà de la mà del Departament d'Educació Fisica, que al seu compte d'Instagram @efmatildesalvador també ens recomana interessants lectures per al temps del confinament, relacionades amb el món de l'esport i la superació personal, lectures molt adients en els temps que corren. Joanba ens transllada les propostes que han fet al llarg de tota la setmana per Instagram:
En primer lloc la revista Sport Cooking, que podeu descarregar des del seu perfil o fent clic ací.
També Catorce veces ocho mil, una interessant història de superació personal.
I, a més un llibre molt inspirador Sota la cistella de Pau Gasol.

Tot açò i molt més al perfil del Departament de Educació Física del nostre centre. Visiteu @efmatildesalvador , no us ho perdeu!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada