Web del nostre centre

Web del nostre centre
Fes click per visitar la nostra web!

dimecres, 8 d’abril del 2020

Ser escriptor és ser lector!

Aquest temps de confinament ens ofereix molts buits per omplir, i hem de tractar de fer-ho de manera constructiva. Des del nostre blog ja us hem recomanat, com no, la lectura. I perquè no l'escriptura?
Segur que us ha passat pel cap moltes voltes que us agradaria escriure, i com que això requerix temps i dedicació no podeu; ara teniu l'oportunitat. 
Entreu ací i trobareu bons consells: "Como ser escritor y no morir en el intento"
Perquè us animeu a fer el pas de lectors a escriptors us llancem un desafiament: "Relatos confinados", una proposta per als que sempre han volgut ser escriptors i no trobaven temps; podeu enviar els vostres relats curts en qualsevol llengua oficial d'Espanya mentre dure el confinament; ah, l'acció ha d'ocórrer fora de casa!

Com en altres ocasions ja hem fet us demanem la vostra participació, ara demanant-vos poemes, textos breus, poemes... que voldrieu vore publicats al nostre blog, si és posible relacionats amb la situació actual. Començarem per una interessant reflexió enviada per un habitual col·laborador en aquest espai, Jesús Pérez, sobre nosaltres i el Covid19.

I recorda, si vols ser escriptor escriu!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada