Web del nostre centre

Web del nostre centre
Fes click per visitar la nostra web!

divendres, 19 de juny del 2020

Tanquem amb el nostre adéu a Carlos Ruíz Zafón

Acomiadem el blog el darrer dia de primera fins al proper curs. Ens haguera agradat fer-ho d'una altra manera, però aquest any 2020 és tan estrany que ens colpeix sempre inesperadament.
Voldríem tancar el curs recomanant, com sempre lectures estiuenques sense més objectiu que entretindre'ns durant les vacances, però quines vacances tindrem?
Tanquem el blog per vacances amb la trista notícia de la pèrdua del que és potser l'escriptor espanyol més llegit i traduït dels nostres dies: CARLOS RUÍZ ZAFÓN. Ens ha deixar als 55 anys després d'una llarga malaltia a Los Ángeles on residia habitualment. Les seues novel·les han estat traduïdes a més de 50 llengües i són de lectura imprescindible; a més la llista de premis internacionals rebuts és llarguíssima. Quina millor recomanació per aquest estiu!

Podeu entrar a la seua web i conèixer tots els detalls de la seua personalitat, els seus reconeixements, i, es clar, les seues obres: Web de l'autor.
Potser la que el va llançar a l'èxit va ser "La sombra del viento" (podeu trobar-la en castellà, valencià, anglès, francès, italià, etc). 

Adéu, Carlos, què la terra et siga lleugera! Sit tibi terra levis!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada