Web del nostre centre

Web del nostre centre
Fes click per visitar la nostra web!

divendres, 7 de febrer del 2020

25 anys al Matilde!

Des del blog de la biblioteca volem unir-nos a la celebració del 25è aniversari del nostre centre, l'IES Matilde Salvador reprenent el primer post que varem publicar "Ens posem en marxa!". Allí recomanàvem dues lectures molt relacionades amb la història del nostre centre, la revista del 20è aniversari, i de la titular que li dona nom, "Matilde Salvador: converses amb una compositora apassionada".
També volem fer referència l'acte commemoratiu que es va celebrar el passat divendres 31 de gener de 2020, on vam compartir records, reencontres, passat present i futur. Manuel i Virginia ens van obsequiar amb un magnífic audiovisual, vam escoltar el Rap de l'Institut,; també en aquest acte va intervindre professorat, alumnat i, també, algunes persones que han dirigit el centre al llarg d'aquests 25 anys. Com en altres ocasions un membre de la nostra comunitat, que ja gaudeix de la jubilació, el nostre home del Renaixement, el professor de Física i Química i primer director del centre, Jesús Pérez Espinosa, va obrir l'acte amb un dels seus discursos que paga la pena llegir:



P.S. Si tens records del teu pas pel nostre centre que t'agradaria compartir contacta amb nosaltres: biblio.iesmatildesalvador@gmail.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada