Web del nostre centre

Web del nostre centre
Fes click per visitar la nostra web!

dijous, 14 de novembre de 2019

"El somni on hi havia massa gent", proposta de lectura

Comencem les propostes de lectura que al llarg del curs aniran fent els membres de la nostra comunitat escolar. Tots podeu enviar-les al nostre correu i així contactarem amb vosaltres biblio.iesmatildesalvador@gmail.com
Aquesta primera proposta parteix del professor Carles Escribano del departament de valencià, que ens recomana la lectura d'una peça teatral escrita per la nostra vicedirectora, la professora de valencià Carme Carceller.

"En aquesta peça teatral trobem d’una manera divertida i intel·ligent el canvi que tots tenim de xiquets a adults, un canvi que se’ns mostra com es produeix de manera gradual, amb tantes ganes com pors per part dels protagonistes, veritable reflex dels lectors-alumnes de l’obra. 

Veiem de forma paral·lela la sempre difícil relació pares-fills, i com van desfilant davant de nosaltres els personatges clàssics de la nostra infància amb uns diàlegs vius que ens duen a una nostàlgia amb un somriure ample, junt als altres personatges “moderns” que ens obrin la porta d’aquest món adult que ens trau de la comoditat familiar i ens obliga a ser protagonistes de la nostra pròpia història."

P.S. El nostre alumnat del curs passat va representar l'obra amb molt d'èxit, ací teniu el post amb la informació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada