Web del nostre centre

Web del nostre centre
Fes click per visitar la nostra web!

dimecres, 5 de juliol del 2017

A l'estiu... llegiu!

Que ningú es quede sense idees per trobar lectures interessants! Si eres adolescent i busques lectures en valencià fes click ací i trobaràs diferents opcions: "Literatura infantil i juvenil en valencià". Ací teniu també una gran varietat de lectures en castellà: "Libros para adolescentes de vacaciones". I si voleu saber quins són els millors 50 llibres per a tots els públics que us poden animar l'estiu entreu en aquest enllaç: "50 llibres recomanats per llegir l'estiu del 2017".
BONA LECTURA I BON ESTIU!

I per tancar aquesta primera temporada del blog de la nostra biblioteca, la coordinadora del Projecte de Dinamització Lectora del present curs, la professora de Geografia i Història, Júlia Jordá, ens farà un balanç de la feina feta enguany:

"Després d'un any de treball dels professors del “Taller de biblioteca”, la dinamització de la lectura al Matilde està un pas més prop. En una tasca conjunta hem tractat que la biblioteca siga un espai d'estudi i oci, és per això que l'equip docent del Matilde Salvador hem treballat de valent. Durant el curs 2016-2017 aquesta estança ha deixat de ser una aula de càstig  i ha començat a ser una Biblioteca. Per això, s'ha activat el servei de préstec amb el carnet del centre, i ja portem catalogats més de 3.000 exemplars. A banda, s'ha creat una extensió de la biblioteca per al Departament de Sanitària, per a que l'alumnat de cicles puga tindre a l'abast les eines d'estudi.
A més, l'institut ha adquirit nous volums de mà de tots els Departaments, que per la seua novetat i temàtica interessen més als escolars, i que van des de novel.les, fins a llibres especialitzats, còmics, llibres d'autoajuda per a adolescents, revistes o diccionaris. L'alumnat ja ha començat a pujar al carro del préstec, tant per a l'estudi com per al plaer, sobretot amb els còmics i les revistes, llibres d'esport i algunes novel.les juvenils.
Per als cursos vinents esperem continuar amb la catalogació, els préstecs i posar en marxa tallers de dinamització lectora, per a transmetre al nostre alumnat el gust per la lectura, el plaer de descobrir nous mons i de viure diverses vides a través de la lletra escrita, d'olorar un llibre nou o compartir-ne un amb altres generacions. Açò només ha fet que començar...
Llegiu i gaudiu! 
Bon estiu."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada