Web del nostre centre

Web del nostre centre
Fes click per visitar la nostra web!

diumenge, 23 d’abril del 2023

Sant Jordi amb els autors del Matilde

23 d'abril, data assenyalada al calendari malgrat no ser festiu. Per a alguns és dia de diada, per a altres de filades, però per a tots és la festa de les lletres. Són dies de promoció, d'anades i vingudes d'escriptors, de passejades per llibreries o qualsevol fireta posada a punt per a l'ocasió. Tots hi anem sabent que la visita ens garantirà una bona estona d'entreteniment.

L'escriptura és un art que no està a l'abast de tothom. Tots podem escriure, podem apaivagar quimeres fent coincidir unes paraules amb les altres, però no tots sabem acoblar-les per tal de generar inquietuds i crear impacte entre un bon grapat de lectors. Potser per això veiem la figura de l'escriptor com quelcom llunyà, però i si et diem que cada dia al centre te n'has creuat algun o alguna?



Els escriptors, a través de les seues obres, ens introdueixen en un món de sensacions sobre l’univers exterior, real o imaginari, o inclús poden parlar-nos sobre la seua vida personal. La creativitat, el domini de la paraula, la imaginació, la sensibilitat, el coneixement, la reflexió..., són qualitats que podem trobar en els seus llibres.


En l’exposició que tenim per festejar la setmana del llibre podem descobrir que pel Matilde han passat, i encara estan, molts autors i autores d’obres de diferents gèneres i temàtiques.


Arrimeu-vos i trobareu novel·les (històriques, romàntiques, policíaques, de misteri...),  relats curts, llibres de poesia, teatre, assaig, d’experiència personal, de màgia, traduccions, estudis i investigacions científiques...  És un bon moment per disfrutar de la lectura i recordar que darrere d’un llibre sempre hi ha algú que li dona vida i que ara els i les tenim ben a prop.


Bon Dia del Llibre!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada