Web del nostre centre

Web del nostre centre
Fes click per visitar la nostra web!

dijous, 30 de març del 2023

Un mes amb molta activitat

    Encetàrem març al ritme de Flowers i exposant en femení un bon nombre d'obres que ja podeu tornar a consultar a la biblioteca principal del centre. Simon de Beauvoir, Laura Gallego, Mary Shelley, Isabel-Clara Simó, Almudena Grandes, entre d'altres, foren testimoni de les anades i vingudes del nostre alumnat cantant "I can love me better than you can".  Escriptores de diverses èpoques i gèneres, però no totes llunyanes, a casa nostra també en tenim i ens agrada apropar-vos-les. 

    


Acomiadem el mes, però, amb un xicotet homenatge a un dels gèneres que més fa gaudir el nostre alumnat: el teatre. Dilluns 27 se celebrà el Dia Internacional del Teatre, és per això que des de les diveres àrees de llengües hem aprofitat per dur-lo a les aules. Des de la Biblioteca hem fet també una selecció d'obres que podreu agafar en préstec, les trobareu als expositors del primer pis. 

    No oblideu que el proper dimarts 4 d'abril ens reunirem el Club de lectura del Matilde per comentar "Villa Melania" amb la mateixa Desirée Ruiz. No us perdeu aquesta absorbent saga familiar i animeu-vos a venir-hi. Cada trobada és de per si una experiència, però amb Desirée aquesta serà única. Us esperem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada