Web del nostre centre

Web del nostre centre
Fes click per visitar la nostra web!

dimecres, 9 de novembre del 2022

Un llibre, la vida

Deia Fuster que les poques lectures ens aparten de la vida i les moltes ens hi acosten, paraules carregades de veritat i amb les quals ens identifiquem. Potser ens resulten difícils d'encaixar en el nostre quefer diari, a ritme frenètic i amb l'oci immediat a cop de clic, però per això ara, més que mai, convé tenir-les presents.


A la biblioteca de l'IES Matilde Salvador hem encetat un curs carregat de propostes que ens apropen a la vida i ens ajuden a gaudir-la. 

Una de les novetats d'aquest curs és la lectura a l'aula que duem a terme un dia a la setmana en els cursos de l'ESO. Cada grup disposa de la seua pròpia biblioteca d'aula amb exemplars en valencià, castellà i anglès, però el ventall s'amplia a la biblioteca del centre. L'alumnat ha rebut aquesta iniciativa  de manera molt positiva.

Continuem amb les exposicions temàtiques de cursos anteriors, el passat 17 d'octubre l'alumnat de Literatura universal contribuí a celebrar el Dia de les escriptores amb una exposició sobre autores guanyadores del Premi Nobel, entre altres accions, animeu-vos a visitar-la, encara la tenim a l'entrada del centre! Com cada any, les celebracions de Halloween ens han ofert una bona excusa per a iniciar una lectura terrorífica, hem exhibit propostes al primer pis. 
Hi ha llibres que ja han complert la seua funció, també a l'entrada trobaràs una prestatgeria de Llibres lliures, podràs deixar-los-hi i agafar qualsevol altre exemplar que et vinga de gust.
I seguim, un curs més, amb les propostes de lectura adreçades a Batxillerat i a tota la comunitat educativa major d'edat. El Club de lectura llança la primera proposta d'aquest curs: Hamnet, de Maggie O'Farrell. La crítica l'ha definida com una novel·la magistral, hipnòtica, brillant i espectacular, no podem fer més que coincidir-hi, ha estat començar a llegir i no poder parar. Animeu-vos, us esperem al nostre Club de lectura el proper 20 de desembre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada