dijous, 30 de març del 2023

Un mes amb molta activitat

    Encetàrem març al ritme de Flowers i exposant en femení un bon nombre d'obres que ja podeu tornar a consultar a la biblioteca principal del centre. Simon de Beauvoir, Laura Gallego, Mary Shelley, Isabel-Clara Simó, Almudena Grandes, entre d'altres, foren testimoni de les anades i vingudes del nostre alumnat cantant "I can love me better than you can".  Escriptores de diverses èpoques i gèneres, però no totes llunyanes, a casa nostra també en tenim i ens agrada apropar-vos-les. 

    


Acomiadem el mes, però, amb un xicotet homenatge a un dels gèneres que més fa gaudir el nostre alumnat: el teatre. Dilluns 27 se celebrà el Dia Internacional del Teatre, és per això que des de les diveres àrees de llengües hem aprofitat per dur-lo a les aules. Des de la Biblioteca hem fet també una selecció d'obres que podreu agafar en préstec, les trobareu als expositors del primer pis. 

    No oblideu que el proper dimarts 4 d'abril ens reunirem el Club de lectura del Matilde per comentar "Villa Melania" amb la mateixa Desirée Ruiz. No us perdeu aquesta absorbent saga familiar i animeu-vos a venir-hi. Cada trobada és de per si una experiència, però amb Desirée aquesta serà única. Us esperem!